top of page

Познайомимось?

Оновлено: 22 лют. 2023 р.

Я - Настя, інженер з інформаційної безпеки, в минулому керівник проектів в ІТ, казковий фотограф з роботами на PhotoVogue Italy, любителька вінтажних суконь і фанат дитячих милих нарядів.



Я з дитинства малювала в чернетках наряди, мріяла бути дизайнером, але це ж «несерйозно». Хто б міг подумати, що сьогодні ця «несерйозна» професія буде приносити не тільки задоволення 😊.

Забавно згадувати, що я починала в нашій арендованій квартирі, на маленькому столі, де ледве можна було розмістити машинку, кроїти доводилося на підлозі. А шила я вночі, поки Поліна спала. Я пам'ятаю дитячий захват від перших тканин і пошитого сарафана. Хоча, відверто кажучи, він був жахливий 😂. Але тоді мені було море по коліно 🙈.

Починаючи шити дитячий одяг я не розписувала бізнес план і не вираховувала маржу, та і шити я вміла тільки в теорії😂.

 

Для любителів цифр це виглядало так:

✂️ 10 тис на тканини від @dailylikeukraine

🧵 8 тис за швейну машинку,

🧵 8 тис. Оверлок

🦸‍♀️ Бажання працювати 24/7

🤪 Нескінченна кількість ентузіазму

👨‍👩‍👧 100% підтримка близьких (найважливіший інгредієнт рецепта)

 

aПотім безліч зіпсованих кривих суконь, перші акуратні зразки, перші продажі (за що я не втомлюся дякувати перших клієнтів, які повірили в мене💔), кризи росту, фестивалі, знайомства.

Це чарівний досвід, який вчить мене і дає постійні поштовх для самовдосконалення.

Я - Настя, власниця майстерні CottonFox. Спасибі, що ви стежите, зберігаєте, пишете, купуєте, радите і підтримуєте мій проект!

Давайте знайомитись ближче ❤️



23 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page