top of page

Крок за кроком



Поступово, мій Cotton Fox почав зростати та набирати обертів. Замовлення йдуть, треба робити сайт, є майстерня, є своя аудиторія, але звісно, що самій усе робити просто бракує часу та ресурсу. Саме в той момент, я зрозуміла, що потрібно шукати помічників (зараз доречі знову шукаю 😊).


Мені було важко піти на цей крок, бо я боялась, що не знайду таку людину. Були спроби з «досвідченими» кравчинями, які чомусь світлі сукні зашивали зеленими нитками, або ще краще, розповідали, що мій зразок сукні - це жах і вони зроблять краще. А потім не могли мені в очі дивитись, коли віддавали роботу, бо одне діло балачки, а інше - показати себе.


Я ціную в своїй майстерні затишну атмосферу доброти та тепла. А тому у списку вимог до кандидатів я шукала не тільки професіонала, але й щоб по духу ми підходили. І знаєте, я таки знайшла своїх прекрасних людей Cotton Fox♥️ (дівчата ви найкращі!).


Наразі у моїй команді працюють дві чудові чарівниці, які разом зі мною створюють неймовірні сукні. Вони не вихвалялись своїми вміннями, а показали ділом! А щє, я прийняла рішення, що треба делегувати частину роботи в Інстаграмі. Тому в нашій команді є дівчинка, яка створює усі гарні видео, які ви бачите у сторіз😉.


Я дуже мрію про велику родину Cotton Fox, а тому



17 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page